Les Escapades de cap de setmana són sortides organitzades amb l’objectiu d’oferir un servei d’oci de qualitat als nois i noies amb discapacitat perquè gaudeixin del seu temps lliure tenint en compte els seus interessos i necessitats. També cal destacar el servei de respir per a les famílies, que podran gaudir i gestionar el cap de setmana de manera diferent.

De cara als professionals vinculats, també serveix com una eina per detectar noves necessitats o descobrir noves habilitats. Les situacions que es viuen fora de l’horari del centre ocupacional poden facilitar nous recursos per treballar amb el noi o noia.

El servei consisteix en sortides de cap de setmana (de dissabte a diumenge) a diferents indrets de Catalunya. Els nois i noies s’allotgen en hotels, càmpings o cases rurals sempre adaptats a les necessitats del grup i en règim de pensió completa (amb dietes adaptades a cada cas i necessitats especials). Durant l’escapada es realitzen visites culturals, turisme a la ciutat, diferents activitats (jocs, concursos, etc.), discoteca a la nit a les mateixes instal·lacions de l’allotjament, etc.

Podeu contactar amb Caps de Setmana a través del mail, escapades@fundacio1957.org