Curs de Mindfulness

L’Escola de famílies Paideia organitza sis sessions pràctiques de tècniques de meditació per a famílies amb fills amb discapacitat

El concepte de Mindfulness té el seu origen en una tècnica de meditació budista que consisteix en la concentració de l’atenció i la consciència en el moment present. Observem allò que sentim i percebem en un moment concret, sense jutjar, i prenent consciència del nostre cos.

Diversos estudis clínics han evidenciat que la pràctica activa del Minfulness o atenció plena permet reduir l’ansietat i assolir un estat d’ànim més positiu. Integrar-lo en el nostre dia a dia ens aporta més capacitat de concentració i un major autoconeixement, que alhora reverteixen en una millora de les relacions interpesonals i una major creativitat i flexibilitat en la resolució de conflictes.

Per aprofitar aquests beneficis, l’Escola de Famílies Paideia organitza un Curs de Mindfulness i reducció de l’estrès per a famílies amb fills amb discapacitat, a càrrec d’Àngels Ponce, terapeuta familiar especialista en processos de dol.

El curs ofereix una experiència d’aprenentatge poderosa i transformadora que permet aprofundir en l’autoconnexió i l’autoconeixement. Les sis sessions combinen explicacions i diàlegs sobre els processos de la ment i el cos amb exercicis pràctics d’atenció i relaxació, meditació i moviments conscients (ioga).
El proper dimecres 7 de febrer tindrà lloc una sessió informativa gratuïta de 17 a 18h a l’Escola Paideia. Per a més informació, també podeu consultar el programa del curs (linkar el pdf si es pot).

Dies: dimecres 14, 21 i 28 de febrer i 7, 14 i 21 de març de 2018. De 17 a 19:30h.

Lloc: Escola Paideia. Carrer del Montnegre, 36-42, Barcelona.

Preu: 30€ Socis Fundació Paideia / 50€ general.

El curs està obert a tots els públics i només té disponibles 25 places que s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció a escoladefamilies@paideia.cat. El termini finalitza el dijous 8 de febrer. Les persones que optin a una plaça rebran un e-mail de confirmació el dia 9 de febrer amb les dades per efectuar el pagament via transferència bancaria.