Celebra aquest Sant Jordi amb el CO Paideia

Un any més, el Centre Ocupacional Paideia muntarà paradeta de Sant Jordi perquè famílies, amics i tots aquells que vulguin celebrar la diada puguin veure i adquirir els productes que els nois i noies del taller han estat elaborant durant les darreres setmanes especialment per a l’ocasió.

La paradeta d’artesania estarà situada a l’Avinguda Diagonal 557, just al mig de l’Illa Diagonal, de 10 a 19h.

Com a novetat, enguany també disposarem d’una parada davant del Centre Ocupacional Paideia, al carrer Mejía Lequerica 8, de 10 a 17h.

A banda de les tradicionals roses, a les parades hi podreu trobar des d’arracades i collarets fins a espelmes perfumades, sabons artesans, articles de papereria fets a mà, punts de llibre… un ampli ventall d’articles ideals per fer un regal original o tenir un record diferent d’aquesta diada. A més a més, tots els articles tenen un component solidari, ja que els beneficis es destinaran íntegrament a finançar les activitats del Centre.

Us animem a fer una visita a les paradetes organitzades pel taller, on també podreu conèixer de primera mà les activitats que es duen a terme al centre i els projectes de la Fundació Paideia.

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *