Exposició 60 Anys Junts.

L’Escola Paideia ha fet 60 anys i aquesta exposició és una petita mostra de tot el camí recorregut al districte de Les Corts. Des d’una petita torre a Pedralbes, fins a les noves instal·lacions al carrer Montnegre,hem compartit molta història plegats. L’esforçde les famílies i els professionals, la sensibilitat de les institucions, i la tenacitat de tots, ha fet possible aconseguir aquest somni que representa un canvi substancial en la qualitat de vida de tots els alumnes actuals i futurs.

Una nova escola completament adaptada, amb espais plens de lIum, que permeten la mobilitat plena i una gran millora en el dia a dia de I’atenció i I’educació especial. En aquests temps, l’Escola Paideia no ha oblidat mai el que és: un centre obert on, no només els alumnes venen a potenciar les seves capacitats rebent una educació de qualitat i una atenció personalitzada, sinó també un lIoc on les famílies reben el suport necessari per acompanyar-Ios davant la tasca d’educar el seu fill.

Dins de la celebració d’aquests 60 anys, els protagonistes d’aquesta exposició volen captar les nostres mirades i donar visibilitat i normalitat al seu dia a dia. Mostrar la professionalitat i vocació de tot I’equip humà que composa la gran família Paideia i ensenyar-nos, amb un gran somriure, que sempre hem de caminar mirant cap un futur ple de projectes.

Podeu gaudir de l’exposició del 20 de setembre al 29 d’octubre al vestíbul de la seu del Districte de les Corts, Plaça Comas tots els feiners, de 9 a 20 h.

US ESPEREM!!!!!