El primer Taller de Germans, tot un èxit

Dijous 17 de gener, de la mà del dibuixant Miguel Gallardo i la terapeuta familiar Àngels Ponce, va tenir lloc el primer Taller de Germans. L’experiència de compartir amb els nois i noies, d’ 11 a 20 anys, com és el dia a dia amb el seu germà/na amb discapacitat no ens va deixar indiferents.

Ens van mostrar la seva fortalesa, generositat, amor incondicional i sobretot ens va sorprendre la normalitat amb la qual parlen dels seus germans. Tot això ens va fer reflexionar i molt, sobre la importància de continuar amb la nostra tasca de sensibilització cap el col·lectiu que representem dins la societat en la que vivim, on TOTS som igual de diferents.

Gràcies Miguel per ensenyar-nos com el dibuix, pot ser una molt bona eina per comunicar-nos i a tu Àngels, gràcies per l’excel·lent manera de fer veure als assistents que no caminen sols i lo important que són en la vida, els germans.