CONSTITUIR I GESTIONAR PATRIMONI PROTEGIT

CONSTITUIR I GESTIONAR PATRIMONI PROTEGIT DE PERSONES AMB DISCAPACITAT 
Conviure amb una persona amb discapacitat suposa, entre altres coses, un increment considerable del volum de despeses a la unitat familiar.Per aquest motiu, la legislació espanyola contempla un tracte fiscal com seria la figura del Patrimoni Protegit. El Patrimoni Protegit es una figura jurídica que permet vetllar per la salvaguarda econòmica actual i futura d’aquestes persones, al mateix temps que suposa un instrument d’estalvi fiscal important per familiars més directes. Durant la xerrada rebreu més informació sobre aquest tema perquè pugueu valorar si és interessant per vosaltres. Per aquest motiu, comptarem amb una experta en aquest tema, Montse Benito Solanes, Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials, especialitzada en assessoria jurídico-fiscal de la discapacitat. 
Dia: Divendres, 07 de juny de 2019
Horari: de 16:15h a 18:15h
Lloc: Centre de Recursos de Nexe Fundació, Travessera de Dalt, 100 de Barcelona 
Preu: 3€

Més informació al web: http://www.nexefundacio.org/esdeveniments/xerrada-patrimoni-protegit-2/
INSCRIPCIÓ: https://form.jotformeu.com/91463951544361